menusearch
ciitoo.ir

کدو تنبل در ایجاد سلامتی تنبل نیست

جستجو
سه شنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۹ | ۱۵:۴۳:۵۴
۱۳۹۸/۱۱/۵ شنبه
(0)
(0)
کدو تنبل در ایجاد سلامتی تنبل نیست
کدو تنبل در ایجاد سلامتی تنبل نیست

کدو تنبل برای سلامتی شما مفید است

 

خواص کدو تنبل، خواص کدو حلوایی، خواص کدو حلوایی در طب سنتی، چی بخوریم سیستم ایمنی بدنمون بالا بره،خواص کدو تنبل خام،تقویت سیستم ایمنی بدن، خوراکی برای تقویت سیستم ایمین بدن، طرز تهیه کدوحلوایی، طرز پختنم کدو تنبل ، خواص کدو تنیل برای مو

 

سبزیجات کم کالری و سرشار از مواد مغذی ، کدو تنبل برای عملکرد مدر و آرام بخش آن بسیار مفید است. اصطلاح کدو تنبل گیاهان مختلفی را شناسایی می کند که از بین آنها شناخته شده ترین آنها کدو حلوایی است. وقت آن است که دانش خود را در مورد این سینه گنج گسترده تر و مرور کنیم. بیایید بهتر بدانیم
کدو تنبل یک ماده غذایی بسیار مغذی است. سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است اما کالری کمی دارد: دانه کدو تنبل ، برگ ها و آب میوه ها همه دارای یک ترکیب تغذیه ای قدرتمند هستند. روش های زیادی وجود دارد که از آن می توان کدو تنبل را به عنوان یک ماده در دسرها ، در سوپ ها ، سالادها ، مواد نگهدارنده و حتی به عنوان جایگزین کره در آن قرار داد.

 

 

درمان سرماخوردگی بدون دارو (کلیک کنید)

 

کدو تنبل دارای چندین مزیت اثبات شده برای سلامتی است.

 

کدو تنبل دارای چندین مزیت فوق العاده برای سلامتی است ، از جمله اینکه یکی از منابع شناخته شده بتا کاروتن است. بتاکاروتن یک آنتی اکسیدان قدرتمند است ، که بدن آن را به ویتامین A تبدیل می کند و رنگ پر جنب و جوش خود را به سبزیجات و میوه های پرتقال می بخشد. مصرف غذاهای سرشار از بتاکاروتن می تواند خطر ابتلا به انواع خاصی از سرطان را کاهش دهد ، محافظت در برابر آسم و بیماری های قلبی کند و می تواند پیری و دژنراسیون بدن را به تأخیر بیندازد. بسیاری از مطالعات نشان داده اند که خوردن غذاهای گیاهی بیشتر مانند کدو تنبل باعث کاهش خطر چاقی و مرگ و میر عمومی می شود. همچنین می تواند به جلوگیری از دیابت و بیماری های قلبی کمک کند و باعث ایجاد چهره و موی سالم ، افزایش انرژی و شاخص توده بدنی سالم (BMI) شود.

 

خوراکی های کاهنده فشارخون، چی بخوریم لاغر بشیم، خوراکی با فیبر بالا ، خوراکی های ضد سرطان، خوراکی تقویت کننده بینایی ، خواص کدو تنبل ، خواص کدو حلوایی


تنظیم فشار خون

 

خوردن کدو تنبل برای قلب مفید است. فیبر ، پتاسیم و ویتامین C موجود در کدو تنبل سلامت قلب را تقویت می کند. پتاسیم موجود در کدو تنبل می تواند تأثیر مثبتی بر فشار خون داشته باشد. مطالعات نشان می دهد که مصرف کافی پتاسیم می تواند تقریباً به اندازه کاهش مصرف سدیم برای درمان فشار خون بالا یا فشار خون مهم باشد. افزایش مصرف پتاسیم همچنین با کاهش خطر سکته مغزی ، محافظت در برابر از دست دادن توده عضلانی و حفظ تراکم مواد معدنی استخوان همراه است.

 

خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهید

 

تحقیقات حاکی از رابطه مثبت بین رژیم غذایی سرشار از بتاکاروتن و کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات است. نشان داده شده است که بتاکاروتن از رشد سرطان روده بزرگ جلوگیری می کند. نویسندگان این مطالعه به این نتیجه رسیدند که بین غلظت بالاتر لیکوپن [یک نوع بتاکاروتن] و ریسک ابتلا به سرطان پروستات ارتباط معکوس آماری معکوس وجود دارد که محدود به افراد مسن و افراد فاقد سابقه خانوادگی سرطان پروستات.

 

 

چگونگی کنترل مغز برای جلوگیری از خوردن غذاهای چرب و پرکالری(کلیک کنید)

 

تقویت بینایی چشم

 

کدو تنبل حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان است. نشان داده شده است که ویتامین C ، بتاکاروتن و ویتامین E از سلامت چشم حمایت می کنند و از آسیب های دژنراتیو جلوگیری می کنند. یک مطالعه نشان داد که خوردن 3 یا بیشتر وعده میوه در روز خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولا وابسته به سن را کاهش می دهد ، همچنین منجر به پیشرفت آهسته تر این بیماری می شود.

 

مبارزه با دیابت

کدو تنبل تأثیر قدرتمندی در جذب گلوکز دارد. این می تواند یک کمک ارزنده برای رژیم های غذایی مبتنی بر دیابت باشد. ترکیبات گیاهی موجود در دانه کدو تنبل و خمیرمایه برای کمک به جذب گلوکز در بافت ها و روده ها و همچنین برای متعادل کردن سطح گلوکز در کبد بسیار عالی است. کدو تنبل یک منبع عالی فیبر است ، میزان مصرف روزانه فیبر بین 25 تا 30 گرم است. فیبر سرعت جذب قندهای خون و همچنین ترویج حرکات منظم روده و هضم منظم را کاهش می دهد. مصرف سالم فیبر همچنین می تواند به کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ کمک کند. تقریباً 3 گرم فیبر موجود در کدوی پخته و تازه و بیش از 7 گرم در کدو حلوایی ، اضافه کردن بخشی از کدو تنبل به رژیم غذایی روزانه می تواند به کمبود فیبر در رژیم غذایی کمک کند.

 

کدو تنبل می تواند از سیستم ایمنی بدن محافظت کند

 

خمیر و تخمه کدو تنبل سرشار از ویتامین C و بتاکاروتن است ، اینها با استفاده از ترکیب قدرتمندی از مواد مغذی باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شوند. بتا کاروتن به ویتامین A تبدیل شده و باعث ایجاد گلبولهای سفید ، که با عفونت ها مبارزه می کنند. یک فنجان کدو تنبل پخته ، آب پز یا تخلیه شده بدون نمک حاوی:

1.76 گرم پروتئین

2.7 گرم فیبر

49 کالری

0.17 گرم چربی

0 گرم کلسترول

12.01 گرم کربوهیدرات

 

این مقدار کدو تنبل همچنین بیش از 200٪ از میزان توصیه شده روزانه ویتامین A (RDA) ویتامین A ، 19٪ ویتامین C ، 10٪ یا بیشتر ویتامین E ، ریبوفلاوین ، پتاسیم ، مس و منگنز ، حداقل 5٪ از تیامین را تأمین می کند. ، B-6 ، اسیدفولیک ، اسید پانتوتنیک ، نیاسین ، آهن ، منیزیم و فسفر. تهیه کدو تنبل تازه در خانه ، بیشترین مزایای سلامتی را به همراه خواهد داشت ، همچنین از مصرف کدو تازه ، اجتناب از کنسرو ، دلیل این امر این است که حاوی مواد مغذی کمتری و مطمئناً قند و مواد افزودنی خواهد بود. کدو تنبل کنسرو شده باید فقط یک ماده تشکیل دهنده داشته باشد: کدو تنبل.

 

نحوه ترکیب کدو تنبل در رژیم غذایی شما

 

روش های مختلفی برای خوردن بیشتر کدو تنبل وجود دارد. مطمئن شوید که کدو تنبل دارای چند سانتی متر ساقه مانده و از نظر اندازه آن سخت و سنگین است ، با مراقبت از نگهداری کدو تنبل های مرتب ، در مکانی خنک و تاریک تا 2 ماه مراقبت کنید. در اینجا چند نکته ساده برای گنجاندن کدو تنبل در رژیم غذایی شما آمده است:

-پوره کدو تنبل خود را درست کنید

-به هر دستور العمل به جای روغن یا کره از پوره کدو تنبل استفاده کنید

- به سرعت یک ماست شکلات کدو تنبل را تهیه کنید ، ماست یونانی ، پوره را با هم ترکیب کنید

 کدو تنبل ، عسل ، دارچین و پودر کاکائو.

-پاستا یا تورتلی با کدو تنبل

- کیک های بی نظیر

- غذاهای جانبی خوشمزه و سالم ، آب پز ، پخته شده یا کبابی

فصل کدو تنبل است ، آنها را حک نکنید ، بلکه آنها را طبخ و تغذیه کنید!

 

سبزیجات کم کالری و سرشار از مواد مغذی ، کدو تنبل برای عملکرد مدر و آرام بخش آن بسیار مفید است. اصطلاح کدو تنبل گیاهان مختلفی را شناسایی می کند که از بین آنها شناخته شده ترین آنها کدو حلوایی است. وقت آن است که دانش خود را در مورد این سینه گنج گسترده تر و مرور کنیم. بیایید بهتر بدانید.کدو تنبل یک ماده غذایی بسیار مغذی است. سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است اما کالری کمی دارد: دانه کدو تنبل ، برگ ها و آب میوه ها همه دارای یک ترکیب تغذیه ای قدرتمند هستند. روش های زیادی وجود دارد که از آن می توان کدو تنبل را به عنوان یک ماده در دسرها ، در سوپ ها ، سالادها ، مواد نگهدارنده و حتی به عنوان جایگزین کره در آن قرار داد.کدو تنبل دارای چندین مزیت اثبات شده برای سلامتی است...
کدو تنبل در ایجاد سلامتی تنبل نیست!
هدر سایت
پرسش های متداول
مجوزهای سازمان
قوانین و مقررات سازمان
آخرین مطلب