menusearch
ciitoo.ir

طرز تهیه کتلت سیب زمینی با ادویه های هندی-بسیار تند

جستجو
پنج شنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۹ | ۱۹:۳۹:۵۳
۱۳۹۸/۱۱/۲ چهارشنبه
(0)
(0)
طرز تهیه کتلت سیب زمینی با ادویه های هندی-بسیار تند
طرز تهیه کتلت سیب زمینی با ادویه های هندی-بسیار تند

طرز تهیه کتلت سیب زمینی با ادویه های هندی-بسیار تند

 

کتلت هندی، طرز تهیه کتلت تند، طرز تهیه کتلت سیب زمینی ، کتلت خوشمزه و تند، کتلت آسان

 

 

Aloo tikka یا سیب زمینی یکی از دستور العمل های میان وعده محبوب هند شمالی است که با سیب زمینی و مخلوطی از چندین ادویه تهیه شده است. این یک ظرف ساده است، برای تهیه آن فقط 25 تا 30 دقیقه زمان نیاز دارد. Aloo tikka با نخود تند یا زردآلو خشک که به آن ragda گفته می شود سرو می شود. چندین دستور العمل چاتی مانند tikki chole ، patda ragda و aloo tikki همبرگر از این Aloo tikka خوشمزه برای تهیه استفاده می کنند. نگاهی به لیست مواد تشکیل دهنده مورد استفاده و تهیه کتلت سیب زمینی یا Aloo tikka بیندازید.

 

طرز تهیه کوفته برنجی ژاپنی (کلیک کنید)


مواد اولیه مورد استفاده برای تهیه  کتلت سیب زمینی هندی

 

    3عدد سیب زمینی متوسط
    ¾ قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز
    1 قاشق غذاخوری آرد ذرت (سفید)
    1 قاشق چایخوری دانه زیره بو داده
    1 یا 2 فلفل سبز
    قاشق چایخوری پودر گرام ماسالا
    1 قاشق چایخوری پودر آمچور (پودر انبه سبز نارس خشک)
    2-3 قاشق غذاخوری برگ گشنیز (ریز خرد شده)
    نمک برای طعم و مزه
    روغن برای سرخ کردن

 

روش تهیه کتلت سیب زمینی یا Aloo tikka

 

سیب زمینی ها را آبپز کنید. بعد از اینکه سیب زمینی ها پخته شدند ، مدتی آن را کنار بگذارید. هنگامی که به اندازه کافی سرد شد ، پوست آن را پوست بگیرید و آن را به هر روشی که راحت تر هستید به پوره تبدیل کنید، و دانه های زیره را بعد از اینکه بو دادید آسیاب کنید و در مواد بریزید و برگهای گشینیز و فلفل های سبز را ریز خورد کنید و به مواد اضافه کنید .
آرد ذرت ، پودر فلفل قرمز ، پودر آمچور ، پودر ماسالا و مقداری نمک را برای طعم دادن اضافه کنید.
    آن را به خوبی مخلوط کنید ، مقداری از مخلوط را خارج کنید و آن را به شکل کتلت درست کنید. کل مخلوط را به شکل کتلت درست کنید و برای سخ کردن آرد سخاری را درون یک ظرف بریزید  کتلتک ها را به آرد سخاری آغشته کنید و در روغن سرخ کنید در هر ماهیتابه 4تا 5 کتلت را به طور همزمان به صورت آهسته  با شعله متوسط روبه پایین سرخ کنید.

 

هدر سایت
پرسش های متداول
مجوزهای سازمان
قوانین و مقررات سازمان
آخرین مطلب