menusearch
ciitoo.ir

طرز تهیه و پختن شیرینی ترکیه ای «کونفه کاداییف»

جستجو
پنج شنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۹ | ۲۰:۱:۳
۱۳۹۸/۱۱/۲۶ شنبه
(1)
(0)
طرز تهیه و پختن شیرینی ترکیه ای «کونفه کاداییف»
طرز تهیه و پختن شیرینی ترکیه ای «کونفه کاداییف»

شیرینی ترکیه ای «کونفه کاداییف»

 

طرز تهیه شیرینی کنافه ، چطوری شیرینی کنافه درست کنیم ، طرز پخت شیرینی استانبلی ، دسرهای عربی و ترکی ، طرز پختن شیرینی کنافه با فر ، طرز تیه شیرینی کنافه بدون فر

 

این شیرینی که در زبان ترکی استانبولی "کونفه" و در زبان عربی "کنافه" نامیده می شود، نوعی شیرینی پنیری متعلق به خاورمیانه است که در شربت خیسانده می شودو در اصل در دوره امپراتوری عثمانی درست می شده است .
این دسر خوشمزه که دسر مخصوص کشور لبنان، اردن،سوره ، فلسطین و مصر است، بسیار شبیه به کاداییفی یونانی و کونفه ترکیه ای و کاداییفی نانی است . مواد اصلی آن رشته های کاداییف است و داخل آن پنیر های نیمه نرم مانند موزارلا میریزند. معمولا را با پسته یا گردو سرو می کنند.

 

فوت و فن پختن خورشت قیمه نذری مجلسی(کلیک کنید)

 

مواد لازم برای شربت کونفه:
1 فنجان آب
1فنجان شکر


مواد لازم برای کونفه کاداییف :


150گرم خمیر کاداییف
100 گرم کره
1قاشق غذا خوری کره اضافی برای چرب کردن ظرف
100 گرم پنیر ، خرد شده
1 قاشق پایخوری پسته ، آسیاب شده برای تزئین

 

دستور تهیه:


اول شربت کونفه را آماده می کنید . آب و شکر را در قابلمه ای بریزید و بجوشانید.
شعله زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید نیم ساعت بجوشد و کمی غلیظ شود. سپس بگذارید سرد شود.
فر را روی دمای 190 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
خمیر کاداییف را به تیکه های کوچکتر برش بزنید.
کره  را آب کنید و رشته های کاداییف را با کره خوب مخلوط کنید.
ظرف را با یک قاشق اضافی کره چرب کنید.
نصف رشته ها را به طور یکنواخت ته قابلمه بچینید .
پنیر ها را به طور یکنواخت روی رشته ها بریزید.
بقیه رشته ها را روی پنیر بریزید و با کف دست روی آنها فشار وارد  آورید.
حدود 40 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند.
بلافاصله بعد از درآوردن ظرف از فر، شربت ولرم را روی آنها بریزید.
بگذارید شربت به خورد آن برود، پودر پسته را روی آن بریزید و داغ داغ سرو کنید.

 

هدر سایت
پرسش های متداول
مجوزهای سازمان
قوانین و مقررات سازمان
آخرین مطلب