menusearch
ciitoo.ir

سیر پلو ماهی -شمالی غذای خوش عطر و بوی بهاری + عکس

جستجو
سه شنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۹ | ۱۵:۵۱:۵۹
۱۳۹۸/۱۱/۱۲ شنبه
(1)
(0)
سیر پلو ماهی -شمالی غذای خوش عطر و بوی بهاری + عکس
سیر پلو ماهی -شمالی غذای خوش عطر و بوی بهاری + عکس

طرز تهیه سیرپلو با تره یک غذای خوش عطر و بوی بهاری :

 

ماهی پلو ساده،طرز تهیه شوید پلو با ماهی،طرز تهیه سبزی پلو با ماهی قزل آلا،سبزی پلو با ماهی تیلاپیا،روش تهیه سبزی پلو ماهی،سبزی پلو با ماهی مجلسی،طرز تهیه سبزی پلو با ماهی سفید،ماهی پلو جنوبی

 

مواد لازم جهت پختن سیرپلو :

 

سیر : دو گل
برنج : چهار پیمانه
تره خرد شده : دو لیوان
زعفران : یک قاشق سوپخوری
ماهی سفید : یک عدد متوسط
نمک و فلفل : به مقدار لازم

 

مراحل پختن سیرپلو شمالی:

 

سیر را پاک کرده، بشویید و ریز خرد کنید.
تره ها را پاک کرده، خیس کنید و بعد بشویید.
آب آن که رفت، تره ها را تقریبا ریز خرد کنید.
برنج را پاک کرده و خیس کنید.
ماهی را پاک کنید و آن بعد از طعم دار کردن سرخ کنید .
برنج را با اضافه کردن کمی نمک روی شعله بگذارید تا بجوشد. آن را آبکش کنید.( می توانید از کته نیز استفاده کنید)
سیر را به تره خرد شده اضافه کرده و هم بزنید.
سپس در زمان دم کردن برنج، یک لایه برنج و یک لایه مخلوط سبزی و سیر اضافه کنید.
زعفران را سائیده و با کمی آب جوش مخلوط کنید و روی برنج بریزید.
برنج را دم بگذارید.
بعد از این که برنج پخت، برنج را داخل ظرف مناسب ریخته و روی آن را با ماهی گارنیش کنید .

 

نکته :
1 - می توانید برای جلوگیری از افت فشار کمی دارچین نیز در زمان دم کردن برنج به آن اضافه کنید.
2 - این غذا را با یک نوشیدنی با مزاج گرم مانند نوشیدنی دارچین یا زنجبیل میل کنید.

3-سیر پلو را می توان با ماهیچه یا گوشت گوسفندی نیز میل کرد.

هدر سایت
پرسش های متداول
مجوزهای سازمان
قوانین و مقررات سازمان
آخرین مطلب