menusearch
ciitoo.ir

شیرینی دانگو یک ایموجی خوشمزه به سبک ژاپنی

جستجو
سه شنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۹ | ۱۵:۵۱:۱۲
۱۳۹۸/۱۰/۱۹ پنج شنبه
(2)
(1)
شیرینی دانگو یک ایموجی خوشمزه به سبک ژاپنی
شیرینی دانگو یک ایموجی خوشمزه به سبک ژاپنی

طرز تهیه شیرینی هانامی * دانگو

 

شیرینی برنجی، ژاپن، شیرینی خارجی، شیرینی دانگو، دانگو بادام، هانامی، شیرینی خونگی

 

 

آیا تا به حال فکر کرده اید که این ایموجی چیست؟ آن را هانامی * دانگو نامیده می شود و به طور معمول در ژاپن خورده می شود ، در اواسط بهمن تا اوایل فروردین ، هنگامی که درختان ساکورا **(گیلاس)  شکوفا می شوند. این شیرینی است که از آرد برنج *** گلوتین ژاپنی ساخته شده است. به طور سنتی ، آنها یک گل سرخ صورتی و سفید و دیگری گلدان سبز را روی یک سیخ چوبی دکه نمادی از مراحل عبور ساکارا است.
ابتدا سبز ، که نمادی از آن است که فقط یک برگ بود.
سپس سفید ، که نمادی از جوانه است. (آنها قبل از شکوفه سفید هستند)
و نکته آخر ، صورتی ، که نمادی از ساکارا است وقتی کاملاً شکوفا می شود و آماده افتادن از درخت است!
در این پست از مجله اینترنتی سی تو من قصد دارم شما را با استفاده از دستورالعمل های گام به گام در مورد چگونگی تهیه این شیرینی ژاپنی راهنمایی کنم!
* هانامی ، به معنی "دیدن گل" و یک کلمه ژاپنی است ، هانا به معنی گل و می به معنی دیدن است.
** ساکورا کلمه مناسب گفتن "شکوفه گیلاس" است
*** آرد برنج glutinous ژاپنی ، آرد ساخته شده از دانه کوتاه برنج ژاپنی ، برنج سفید ، بسیار چسبنده است. با نام "گلوتین" فریب نخورید ، زیرا در واقع گلوتن در آن وجود ندارد ، این بدان معنی است که وقتی که پخته شد ، بسیار چسبده است.

 

مواد لازم برای درست کردن 7 سیخ هانامی*دانگو


120 گرم (یک فنجان) آرد برنج (لطفا توجه داشته باشید که به آرد برنج ساده احتیاج دارید)
120 گرم (نصف فنجان) شکر
175 میلی لیتر (4/4 لیوان) آب گرم
رنگ خوراکی قرمز
رنگ خوراکی  سبز
سیخ های چوبی 7 عدد

 

تمام آرد برنج ، به علاوه شکر را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
آب گرم را به آرامی و کم کم اضافه کنید و کاملاً مخلوط کنید. نباید به یکباره تمام آب را اضافه کنید این کار را کم کم انجام دهید تا چسبندگی آرد برنج را ببینید که بکدفعه شل نشود.
این کار را ادامه دهید تا اینکه قوام آن مانند خمیر شود.

 

شیرین هانا، شیرین دانگو، وفته برنجی، شیرین خارجی، شیرین با سیخ، دانگو بادام، ژاپن


خمیر را به 3 قسمت مساوی تقسیم کنید ، قرمز را به یک قسمت ، سبز به یک قسمت  و قسمت آخر آن را سفید بگذارید.

 

کوفته برنجی، دانگو، شکوفه های گیلاس، شیرینی خارجی، طرز تهیه شیرینی، دانگو بادام، دانگو، هانامی


یک قابلمه متوسط را بیرون بیاورید و آب را در آن جوش آورید.
حالا با رنگ سفید شروع کنید ، خمیر را به شکل توپهای مساوی  درباورید آنها را بین کف دست خود بچرخانید تا کمی گرد شود.
پس از به جوش آمدن آب ، خمیر را به آن اضافه کنید.

 

طرز تهیه دانگو، طرز تهیه کوفته برنجی ،دانگو بادام، ژاپن، شیرینی ژاپنی، سوشی


برای دو رنگ بعدی همین کار را تکرار کنید.
نکته: خمیرهای سفید ، سپس صورتی و سپس سبز را در آخر قرار دهید تا از رنگ آمیزی آنها با رنگ تیره تر جلوگیری شود.
آنقدر بجوشانید تا توپها در بالای آب شناور شوند و بعد از دودقیقه که از شناور شدن آنها گذشت آنها را بیرون بیاورید و درون یک کاسه آب یخ بیندازید تا خنک شوند.

 

شیرینی دانگو، کوفته برنجی، شیرینی ژاپنی، شیرینی خارجی، دانگو بادام


سپس رنگ بعدی را اضافه کنید.
حالا بگذارید آنها خنک شود و آنها را بر روی سیخ های خود بچسبانید ، ابتدا به رنگ سبز و سپس سفید و
آخر اینکه صورتی!

 

کوفته برنجی، گیلاس، شکوفه های گیلاس، شیرینی عید ،دانگو بادام، دانگو ژاپنی، ژاپن


نکته: اگر کاملاً گرد نبودند ، مهم نیست  ، منظور من این است که به هر حال این ایموجی را برای یک بار هم که شده امتحلن کنید!

 

هدر سایت
پرسش های متداول
مجوزهای سازمان
قوانین و مقررات سازمان
آخرین مطلب